financiering start up

Extra financiering

Extra financiering voor snelgroeiende start-ups
Eind september heeft demissionair minister Kamp van Economische Zaken bekendgemaakt dat er honderd miljoen euro extra financiering voor snelgroeiende start-ups beschikbaar komt. Voor snelgroeiende start-ups is de term ‘scale-ups’ bedacht. Het ministerie van EZ stelt dit bedrag beschikbaar in samenwerking met het Europees Investeringsfonds (EIF). De verwachting is dat marktpartijen ook nog een duit van honderd miljoen euro in het zakje doen.

Innovatievermogen
Voor scale-ups betekent dit uiteraard hulp om door te groeien.

Het ministerie van EZ is van mening dat de producten en diensten van dit soort bedrijven bijdragen aan de economische groei, de werkgelegenheid, de productiviteit en het innovatievermogen van Nederland. Het belang dat hieraan wordt gehecht vertaalt zich in deze extra financiering.

Bedrijfsplannen
Hoe kunt u als ondernemer een beroep doen op deze financiering? En wanneer komt u ervoor in aanmerking? Strookt het met uw bedrijfsplannen deze weg in te slaan?
Ons kantoor staat uiteraard voor u klaar op deze en andere vragen in te gaan.

  • EZ stelt in samenwerking met het EIF honderd miljoen extra financiering voor scale-ups beschikbaar.
  • Hoe kunt u als ondernemer een beroep doen op deze financiering? Ons kantoor helpt u graag.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat; 0318 – 693 500 of  info@equus.nl

Bron: de AccountantApp.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *