BTW-verrekening

Nieuwe regels loonheffingen

Met ingang van 1 januari 2018 zijn nieuwe regels van kracht voor het inhouden en betalingen van loonheffingen. De Belastingdienst heeft hierover recent de eerste uitgave van de ‘Nieuwsbrief Loonheffingen 2018’ gepubliceerd. Het is aanbevelenswaardige lectuur, maar ons kantoor staat natuurlijk voor u klaar een en ander voor u toe te passen zonder dat u er omkijken naar hebt. Daarnaast adviseren we u graag hoe de nieuwe regels het voordeligst toe te passen.

Tegemoetkoming
Voornoemde nieuwsbrief bevat onder andere informatie over loonkostenvoordelen en het jeugd-LIV. Dit laatste onderwerp heeft betrekking op de tegemoetkoming aan werkgevers om de verhoging van het minimumjeugdloon te compenseren. Daardoor blijft het voor u aantrekkelijk jongeren aan te nemen.

Advies op maat
De volgende uitgaven van de nieuwsbrief staan gepland voor november en december dit jaar en begin volgend jaar. Deze edities bevatten aanvullingen, wijzigingen, tarieven en percentages. Ook hier gaat het om lezenswaardige publicaties, maar de toepassing van een en ander kunt u wederom aan ons overlaten. Ook op maat gesneden advies aan u staat altijd op onze agenda.

  • Recent is de eerste editie van de ‘Nieuwsbrief Loonheffingen 2018’ gepubliceerd door de Belastingdienst.
  • Lezenswaardige lectuur, maar ons kantoor staat voor u klaar om de nieuwste regels toe te passen en natuurlijk geven we op maat gesneden advies.

Bon: de AccountantApp.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *