Doe de SRA Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. De Mkb-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Dit bevat naast kansen en bedreigingen, de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. U weet dus direct hoe u staat ten opzichte van de concurrent.

Klik hier óf op de banner om de scan uit te voeren.

U krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht. Mocht u vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wilt u een uitgebreid benchmarkrapport, stel uw vragen dan gerust aan ons.

Equus neemt deel aan Branche in Zicht, een platform van onze koepelorganisatie SRA, waarmee wij over unieke kengetallen in uw branche beschikken. Equus kan samen met u, uw kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen uw branche. Een persoonlijk advies waarmee u als ondernemer weer steviger in uw schoenen staat. Zet alvast de eerste stap en doe de Mkb-branchescan. Ons telefoonnummer: 0318 – 693 500