• EQUUS ziet twijfel bij u; u wilt wel investeren, maar is het wel verantwoord? Wij bekijken, samen met u, grondig uw cijfers en maken daarna realistische afwegingen. Daarna weet u wat u te doen staat.

  • Helaas krijgt uw bedrijf te maken met een frauderende medewerker. Omdat EQUUS uw bedrijf en uw cijfers goed kent, komt dit probleem aan de oppervlakte en blijft de schade beperkt.

  • Uw vakantiehuis in Frankrijk wordt ineens bereikbaar dankzij onze financiële adviezen. U blij, wij ook.

Spreken bovenstaande onderwerpen u aan, maak dan kennis met:

Het team van EQUUS Accountants en Belastingadviseurs te Ede

Robbert Bijlemeer Equus accountants belastingadviseurs Ede portret
Mr. Robbert Bijlemeer RB

Eigenaar – Fiscaal jurist
rbijlemeer@equus.nl

M: 06 22 94 13 29

EQUUS is waar ik trots op ben. Samen met mijn collega’s vormen wij een hecht team om onze cliënten optimaal service te bieden en om alle financiële beslommeringen uit handen te nemen. Onze cliënten kunnen zich dan bezig houden met waar zij goed in zijn. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ik speel al sinds mijn jeugd tennis. Ik ga graag de uitdaging met u aan als zakelijke en/of sportieve sparringpartner!

theo-harkema-equus-accountants-belastingadviseurs-ede-portret
Theo Harkema AA

Eigenaar – Accountant
tharkema@equus.nl

M: 06 19 26 28 83

Vooruitkijken en samen bouwen aan de toekomst! Eruit halen wat er inzit. Daar ligt mijn passie. En dat doe ik graag samen met onze klanten en ons team van professionals. Persoonlijk contact en service staan daarbij voorop. Ook op de racefiets, met mijn zaalvoetbalteam, in bestuurlijke functies en bij Kiwanis Club Ede ga ik voor het maximale resultaat.

Beeldmerk Equus
Andries Willemse AA RB

Accountant/
Belastingadviseur
awillemse@equus.nl

M: 06 51 70 40 10

Beeldmerk Equus
Engbert van Esch AA RB

Accountant/
Belastingadviseur

eesch@equus.nl

Beeldmerk Equus
Michel van den Bosch RA RV RFEA

Accountant/adviseur
mbosch@equus.nl

wim-van-den-brink-equus-accountants-belastingadviseurs-ede
Wim van den Brink RB

Belastingadviseur/Assistent-Accountant
wbrink@equus.nl

Familieman en Bennekommer in hart en nieren. Penning-meester van het grootste evenement in Bennekom, de Vlegeldag. Sinds 1998 in dienst bij Equus, en mezelf daarbij gespecialiseerd in de vakantiesector. Hier ook op afgestudeerd. Mag nog graag korfballen, fietsen en wandelen met vrouw en hond in de Bennekomse bossen.

wim-veenendaal-equus-accountants-ede
Wim Veenendaal

Assistent-Accountant
wveenendaal@equus.nl

Mijn motto is: alles op alles zetten om onze klanten zo zorgeloos mogelijk te laten ondernemen. Belangrijk is het persoonlijk contact, een praktische instelling en een professionele opstelling.

ilona-van-roekel-equus-accountants-ede
Ilona van Roekel

Assistent-Accountant
iroekel@equus.nl

Dieren en de natuur spelen een belangrijke rol in mijn leven. Naast bestuurswerk binnen de paardensport, werk ik als vrijwillig boswachter voor Natuurmonumenten.

jan-van-steenbeek-equus-accountants
Jan van Steenbeek

Assistent-Accountant
jsteenbeek@equus.nl

Ruim 20 jaar in Accountancy. Voornamelijk MKB sector, ook vrijwillige controleopdrachten. Tussentijdse rapportages opstellen en bespreken met de cliënt behoort ook tot mijn werkzaamheden. Actief met vrijwilligerswerk voor de kerk en mijn sport is badminton.

etienne-ten-bohmer-equus-accountants
Etienne ten Böhmer

Assistent-Accountant
ebohmer@equus.nl

Geboren Edenaar. Getrouwd en 3 voetballende zonen. Naast voetbal heb ik als hobby’s fietsen, fitness en op vakantie lezen en cryptogrammen oplossen.

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-nelleke-bijlNelleke Bijl

Assistent-Accountant
nbijl@equus.nl

Na mijn opleiding HEAO-Accountancy heb ik eerst elders een paar jaar werkervaring opgedaan en ben daarna in 2009 in dienst getreden bij EQUUS, waar ik nu mijn werk als assistent-accountant met veel plezier doe.

ronel-teeuw-equus-accountants-ede-portret
Ronel Teeuw

Assistent-Accountant
rteeuw@equus.nl

Sinds maart 2014 werkzaam bij EQUUS als assistent-accountant. Heb het er erg naar mijn zin. Ik waardeer de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, en het leuke klantenpakket. Daarnaast moeder van 3 leuke, drukke jongens, waar ik erg van geniet!

Miranda van Veldhuizen

Assistent-Accountant
mveldhuizen@equus.nl

Sinds oktober 2016 werkzaam als assistent-accountant bij EQUUS. Na mijn HBO opleiding ben ik in 2012 in de accountancy gaan werken en ben daarnaast blijven studeren. Het is leuk om deze kennis bij EQUUS accountants en belastingadviseurs toe te kunnen passen en samen met de dagelijkse praktijkervaring mij verder te ontwikkelen.

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-kelly-heeremaKelly Heerema

Assistent-Accountant
kheerema@equus.nl

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-sanneke-van-der-wekkenSanneke van der Wekken

Assistent-Accountant
swekken@equus.nl

HBO Accountancy afgerond in 2014, momenteel volg ik de opleiding tot belasting-consulent. Bij EQUUS krijg ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen aan de hand van werkervaring en een opleiding! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan.

Beeldmerk Equus
Jan Freke

Assistent-Accountant
jfreke@equus.nl

Beeldmerk Equus
Matthijs Weststrate RBc

Assistent-Accountant
mweststrate@equus.nl

Colinda van den Berg

Assistent-Accountant
cberg@equus.nl

Beeldmerk Equus
Sabina Jansen

Assistent-Accountant
sjansen@equus.nl

Sinds 2014 met veel plezier wonend in de Rietkampen (Ede) samen met mijn partner, zoon en dochter. Na mijn studie aan de HAN aan het werk als assistent-accountant bij een kantoor (mkb-sector). Na 11 jaar bij hetzelfde kantoor gewerkt te hebben wilde ik vernieuwing / persoonlijke ontwikkeling. In december 2020 ben ik begonnen bij EQUUS en ik werk hier met veel plezier! De variatie in de klanten-portefeuille is iets waar ik van geniet. Ik heb de ambitie om mijzelf door te ontwikkelen door werken en studie te combineren en het is fijn dat EQUUS deze mogelijkheid biedt. Hiermee wil ik bereiken dat ik onze klanten nog beter en vollediger van dienst kan zijn. In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin veel op de voetbalvelden van vv Bennekom te vinden. Kijkend bij mijn kids, partner (trainer) en zelf achter de schermen vrijwilliger binnen de financiële commissie. Ik geniet het meest als ik race op een kartbaan, wandel ik graag maar vind ik het ook heerlijk om creatief bezig te zijn.

Beeldmerk Equus
Gago Petrosian

Assistent-Accountant
gpetrosian@equus.nl

 
Beeldmerk Equus
Peter Zevenbergen

Assistent-Accountant
pzevenbergen@equus.nl

 
Corrie Blaak

Salarisadministratie
cblaak@equus.nl

Nathalie van E.

Secretariaat
secretariaat@equus.nl

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-koos-vreugdenhil
Koos Vreugdenhil

Receptioniste/Gastvrouw
kvreugdenhil@equus.nl

Als u bij ons binnenloopt ben ik de eerste die u tegenkomt. Mijn motto is: een lach per dag. Daar houd ik me aan! Daarnaast houd ik van creatief schilderen, sieraden maken en ben ik sportief.

EQUUS accountants en belastingadviseurs is aangesloten bij:

SRA Equus EdeNederlandse beroepsorganisatie van accountants Equus EdeRegister belastingadviseurs Equus Ede