• EQUUS ziet twijfel bij u; u wilt wel investeren, maar is het wel verantwoord? Wij bekijken, samen met u, grondig uw cijfers en maken daarna realistische afwegingen. Daarna weet u wat u te doen staat.

  • Helaas krijgt uw bedrijf te maken met een frauderende medewerker. Omdat EQUUS uw bedrijf en uw cijfers goed kent, komt dit probleem aan de oppervlakte en blijft de schade beperkt.

  • Uw vakantiehuis in Frankrijk wordt ineens bereikbaar dankzij onze financiële adviezen. U blij, wij ook.

Spreken bovenstaande onderwerpen u aan, maak dan kennis met:

Het team van EQUUS Accountants en Belastingadviseurs te Ede

Robbert Bijlemeer Equus accountants belastingadviseurs Ede portret
Mr. Robbert Bijlemeer RB

Eigenaar – Fiscaal jurist
rbijlemeer@equus.nl

M: 06 22 94 13 29

EQUUS is waar ik trots op ben. Samen met mijn collega’s vormen wij een hecht team om onze cliënten optimaal service te bieden en om alle financiële beslommeringen uit handen te nemen. Onze cliënten kunnen zich dan bezig houden met waar zij goed in zijn. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ik speel al sinds mijn jeugd tennis. Ik ga graag de uitdaging met u aan als zakelijke en/of sportieve sparringpartner!

theo-harkema-equus-accountants-belastingadviseurs-ede-portret
Theo Harkema AA

Eigenaar – Accountant
tharkema@equus.nl

M: 06 19 26 28 83

Vooruitkijken en samen bouwen aan de toekomst! Eruit halen wat er inzit. Daar ligt mijn passie. En dat doe ik graag samen met onze klanten en ons team van professionals. Persoonlijk contact en service staan daarbij voorop. Ook op de racefiets, met mijn zaalvoetbalteam, in bestuurlijke functies en bij Kiwanis Club Ede ga ik voor het maximale resultaat.

Bert-Klomp-Equus-Accountants-Belastingadviseurs-EdeBert Klomp AA

Accountant
aklomp@equus.nl

In 1980 ben ik als Assistent-Accountant gaan werken bij accountantskantoor Zeegers en Versteeg te Bennekom, later is dit EQUUS accountants en belastingadviseurs geworden. Na ook een fiscale opleiding, vanaf 1998 als accountant verbonden aan EQUUS. Intern: voorzitter van de commissie vaktechniek. Belangrijke waarden voor mij: Eerlijk is eerlijk en Principe is stempel!

gertjan-verheul-equus-accountants
Gertjan Verheul AA

Accountant
gverheul@equus.nl

Sinds 15 jaar werkzaam bij EQUUS. Naast het werk voor onze klanten ben ik ook intern actief en betrokken bij het beheer en gebruik van de applicaties. Hardlopen is mijn passie. Ik verleg graag grenzen en houd van een sportieve uitdaging.

wim-van-den-brink-equus-accountants-belastingadviseurs-ede
Wim van den Brink RB

Belastingadviseur/Assistent-Accountant
wbrink@equus.nl

Familieman en Bennekommer in hart en nieren. Penning-meester van het grootste evenement in Bennekom, de Vlegeldag. Sinds 1998 in dienst bij Equus, en mezelf daarbij gespecialiseerd in de vakantiesector. Hier ook op afgestudeerd. Mag nog graag korfballen, fietsen en wandelen met vrouw en hond in de Bennekomse bossen.

wim-veenendaal-equus-accountants-ede
Wim Veenendaal

Assistent-Accountant
wveenendaal@equus.nl

Mijn motto is: alles op alles zetten om onze klanten zo zorgeloos mogelijk te laten ondernemen. Belangrijk is het persoonlijk contact, een praktische instelling en een professionele opstelling.

ilona-van-roekel-equus-accountants-ede
Ilona van Roekel

Assistent-Accountant
iroekel@equus.nl

Dieren en de natuur spelen een belangrijke rol in mijn leven. Naast bestuurswerk binnen de paardensport, werk ik als vrijwillig boswachter voor Natuurmonumenten.

jan-van-steenbeek-equus-accountants
Jan van Steenbeek

Assistent-Accountant
jsteenbeek@equus.nl

Ruim 20 jaar in Accountancy. Voornamelijk MKB sector, ook vrijwillige controleopdrachten. Tussentijdse rapportages opstellen en bespreken met de cliënt behoort ook tot mijn werkzaamheden. Actief met vrijwilligerswerk voor de kerk en mijn sport is badminton.

etienne-ten-bohmer-equus-accountants
Etienne ten Böhmer

Assistent-Accountant
ebohmer@equus.nl

Geboren Edenaar. Getrouwd en 3 voetballende zonen. Naast voetbal heb ik als hobby’s fietsen, fitness en op vakantie lezen en cryptogrammen oplossen.

gea-burgsteijn-equus-accountants-belastingaviseurs-edeGea Burgsteijn

Assistent-Accountant
gburgsteijn@equus.nl

Korfbal is mijn sport bij DVO in Bennekom, ben daar ook vrijwilliger. Ook vrijwilliger bij de Manege zonder Drempels, een manege die huifbed-rijden biedt voor meervoudig gehandicapten en speciaal aangepaste apparte-menten verhuurd.

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-nelleke-bijlNelleke Bijl

Assistent-Accountant
nbijl@equus.nl

Na mijn opleiding HEAO-Accountancy heb ik eerst elders een paar jaar werkervaring opgedaan en ben daarna in 2009 in dienst getreden bij EQUUS, waar ik nu mijn werk als assistent-accountant met veel plezier doe.

ronel-teeuw-equus-accountants-ede-portret
Ronel Teeuw

Assistent-Accountant
rteeuw@equus.nl

Sinds maart 2014 werkzaam bij EQUUS als assistent-accountant. Heb het er erg naar mijn zin. Ik waardeer de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, en het leuke klantenpakket. Daarnaast moeder van 3 leuke, drukke jongens, waar ik erg van geniet!

Miranda van Veldhuizen

Assistent-Accountant
mveldhuizen@equus.nl

Sinds oktober 2016 werkzaam als assistent-accountant bij EQUUS. Na mijn HBO opleiding ben ik in 2012 in de accountancy gaan werken en ben daarnaast blijven studeren. Het is leuk om deze kennis bij EQUUS accountants en belastingadviseurs toe te kunnen passen en samen met de dagelijkse praktijkervaring mij verder te ontwikkelen.

Beeldmerk Equus
Erik Hermans

Assistent-Accountant
ehermans@equus.nl

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-kelly-heeremaKelly Heerema

Assistent-Accountant
kheerema@equus.nl

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-sanneke-van-der-wekkenSanneke van der Wekken

Assistent-Accountant
swekken@equus.nl

HBO Accountancy afgerond in 2014, momenteel volg ik de opleiding tot belasting-consulent. Bij EQUUS krijg ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen aan de hand van werkervaring en een opleiding! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan.

Beeldmerk Equus
Jan Freke

Assistent-Accountant
jfreke@equus.nl

Beeldmerk Equus
Matthijs Weststrate

Assistent-Accountant
mweststrate@equus.nl

Colinda van den Berg

Assistent-Accountant
cberg@equus.nl

Corrie Blaak

Salarisadministratie
cblaak@equus.nl

Beeldmerk Equus
Jacqueline Pinkster

Salarisadministratie
jpinkster@equus.nl

equus-accountants-belastingadviseurs-ede-koos-vreugdenhil
Koos Vreugdenhil

Receptioniste/Gastvrouw
kvreugdenhil@equus.nl

Als u bij ons binnenloopt ben ik de eerste die u tegenkomt. Mijn motto is: een lach per dag. Daar houd ik me aan! Daarnaast houd ik van creatief schilderen, sieraden maken en ben ik sportief.

EQUUS accountants en belastingadviseurs is aangesloten bij:

SRA Equus EdeNederlandse beroepsorganisatie van accountants Equus EdeRegister belastingadviseurs Equus Ede