Belangrijk voor wie minder verdient dan Messi

Inkomsten verzwijgen voor de fiscus is nooit een goed idee. Voor wie dat vergeten was, zijn de lotgevallen van voetballer Lionel Messi goed lesmateriaal. Hij werd veroordeeld wegens het verzwijgen van inkomsten uit portretrechten. De Barcelonaspeler ging in hoger beroep, omdat hij beweerde van niets te weten: ‘Mijn vader deed de boekhouding.’ De rechter trok zich er weinig van aan en deelde een boete uit van twee miljoen euro (pa Messi kreeg anderhalf miljoen boete).

Mazen van het fiscusnet
Ook in Nederland is het financieel niet aantrekkelijk inkomsten te verzwijgen. De mazen van het fiscusnet worden steeds kleiner: de kans dat het ontdoken bedrag alsnog moet worden betaald, is groot en wordt nog groter. En er komt een flinke boete overheen. Voor wie wat minder verdient dan Messi, is dat geen aantrekkelijk vooruitzicht.

Uw belang, ons vak
Wanneer ons kantoor uw boekhouding mag verzorgen, regelen wij dat u aan al uw verplichtingen voldoet. Maar wij zorgen er natuurlijk ook voor dat u geen cent te veel betaalt. Wij kennen alle wetten en regels en de uitzonderingen daarop, want uw belang is ons vak.

  • Wanneer ons kantoor uw boekhouding mag verzorgen, regelen wij dat u aan al uw verplichtingen voldoet.
  • Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat u geen cent te veel betaalt.

 

Bron: de AccountantApp.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *